İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Proje Açıklaması

KASABA’YA HOŞ GELDİNİZ.

90’lı yılların sonunda bir hayal olarak başlayan ve Mayıs 2000’de hayata geçirilen Kasaba, üstün nitelikleriyle yalnızca Ömerli bölgesine değil, tüm Türkiye’ye model olmuş benzersiz bir yaşam projesi.
Kasaba projesi, gayrimenkul sektöründe standartları yeniden tanımlayan, nitelik ve kalite algısını çok yükseklere çıkaran bir marka konumunda.
Toplamda 5 etaptan oluşacak Kasaba’nın 1. etabı Mart 2003’te, 2. etabı ise Temmuz 2004’te sahiplerine teslim edildi. Şehrin hemen yanında doğal ve huzurlu atmosferiyle 280 ailenin hayatını değiştiren Kasaba, bölgedeki diğer projelere de örnek teşkil etmekte.
Kasaba’nın 3. etabında yer alacak 156 konutluk yeni bölüm de Kasaba Gayrimenkul yatırımı ile hayat buluyor.
Kendini kanıtlamış, bölgenin değerine değer katmış bu projenin yeni etabında huzurlu ve dingin bir yaşam hayal ediyorsanız size şimdiden “Merhaba” demek istiyoruz.  


Kasaba Evleri
İstanbul Ömerli’de, doğa ile iç içe yer alan Kasaba Evleri geniş ve modern villalarıyla konforlu bir yaşam sunuyor. Proje, ihtiyaçlara göre tasarlanan her biri bahçeli 4+1, 5+1 ve 6+1 villadan oluşuyor. Orman ve gölet manzarasıyla birleşen Kasaba Evleri, hayattan keyif almak isteyenler için şehrin gürültüsünden uzakta, doğanın tadını çıkararak sosyalleşebilme imkânı sunuyor. Projede kafe & restoran, yeşilin her tonuna şahitlik ederek yürüyüş yapılabilecek parkur alanları, yoga ve fitness salonları, basketbol, voleybol ve tenis kortları yer alırken, projede binicilik kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzları da bulunuyor.

Harita Üzerinde Konum

Spor Olanakları

  • Tenis Kortu
  • Yürüyüş Parkuru
  • Futbol Sahası
  • Basketbol Sahası

Genel Özellikler

  • Restaurantlar Meydanı
  • Vertical Garden
  • Açık Otopark
  • Bahçe ve Park

Kat Planları


Kat PlanıUnite TipiÜnite AdıM2 AralığıFiyatDurum
Büyült
VAZİYET PLANI0 Satılık
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir